Fotograaf Peter van Heulen

Fotograaf Peter van Heulen

noem me maar gewoon Peet zoals iedereen. Ik ben fotograaf.

Geboren in Vlissingen, maar voornamelijk getogen in het buitenland. Op mijn zestiende besloot ik mij te vestigen in mijn geboorteplaats en de Foto Vakschool te volgen. Mijn thuishaven Zeeland werd al lerend en werkend de grote inspiratiebron voor veel van mijn foto’s.

Over het algemeen domineert de zee mijn portfolio, waarvoor ik een grootformaat panorama camera gebruik, om de kracht van de natuur te kunnen vangen in mijn werk. De dia’s van deze camera leveren foto’s met een absolute scherpte en natuurlijke kleuren.

Ik heb een eigen atelier, zodat de afwerking van de foto’s snel en overeenkomstig de wensen van de klant kan worden afgehandeld. Alleen opdrachten van extreem groot formaat, panorama’s en afdrukken op linnen worden uitbesteed.

Door jarenlange ervaring met studio flitsers ben ik sinds 2010 ambassadeur voor Elinchrom. Een Zwitserse fabrikant van professionele flits apparatuur. Elinchrom is bekend om zijn draagbare en compacte studioflitser. Waar ik de gehele wereld mee over reis en zo de mooiste portretten of glamour foto’s kan maken. 

Over mijn foto’s vertellen is eigenlijk onbegonnen werk, ze moeten worden gezien. Bezoek mijn website of neem even contact met mij op 0642770653 of fotograaf@heulen.nl

Peter van Heulen