GLAMOUR EN STUDIO WORKSHOP

Workshop

Glamour

Photography

 

Workshop studio n glamour fotografie,

Heeft u altijd al mooie glamour foto’s willen maken! Maar u heeft geen idee hoe dit aan te pakken. Of heeft u al ervaring maar wilt u eens in een moderne, technische studio werken? Dan is deze workshop een unieke kans. In de studio van Jean de Anvers in Brasschaat.

Unieke locatie
In tegenstelling tot andere workshops wordt er niet gewerkt in een standaard studio. Wij beschikken over de nieuwste en modernste flitsapparatuur van Elinchrom. Onder begeleiding van fotograaf Peter van Heulen leert u omgaan met deze apparatuur en de verschillende lichtvormers, van softbox tot beautydish. Door te werken met een kleine groep cursisten is persoonlijke aandacht en veel tijd om te fotograferen.

Glamour model
Omgang en communicatie met het model speelt een belangrijke rol. Dit leert u allemaal tijdens het werken met professionele modellen. Ook het uitleggen van poses en het nemen van de juiste camerastandpunten passeert allemaal de revue. Een glamour shoot is niet compleet zonder een goede visagiste en styliste, ook hier wordt aan gedacht.

Kennis
Ook een stukje theoretische kennis hoort bij glamour fotografie, Peter van Heulen is niet alleen auteur van lesmateriaal en boeken maar ook de docent.

Inschrijven
De kosten voor het volgen van de workshop zijn 195,- euro per persoon. Dit is inclusief de kosten, voor model, visagie, koffie, thee, lunch. Prijs is exclusief btw.
Zaterdag ………..2016, tijdstip 10.00-16:30 uur. Ontvangst 9:30 uur, lunch inbegrepen

 

Informatieaanvraag

14 + 14 =