Fotos en blog over Sulawesi

Elinchrom is een merk waar ik niet zonder kan. Het maakt de beste portable flitsapparatuur voor professionele fotografen. Lees mijn verslag over het werken met flits apparatuur in de tropen.

Boek uitgegeven door Van DuurenMedia

Dit boek hanteert een technische en ook creatieve aanpak en behandelt de belangrijke elementen van omgaan met modellen, kleding, visagie, belichting, verlichting, opname, studio-inrichting, binnen- en buitenfotografie en bewerken van foto’s om tot een succesvol resultaat te komen.

Bestel hier uw boek

Wilt u uw kennis van glamour- en naaktfotografie naar een hoger plan tillen? Of zoekt u hulp bij de talloze disciplines van naaktfotografie, van het werken met modellen tot het zoeken van geschikte binnen- en buitenlocaties?
Focus op fotografie: Glamour- & naaktfotografie is voorzien van talloze inspirerende en enthousiasmerende kwaliteitsafbeeldingen en biedt een verrassend praktische kijk op alles wat u moet weten om een creatieve en competente stijl alsmede een probleemloze workflow te ontwikkelen.

Boek bespreking op Fotografie Blog

Veel geïnteresseerden in glamour- en naaktfotografie weten niet goed waar ze moeten beginnen. Hoe vind je bijvoorbeeld een model, en hoe voorkom je dat je een verkeerde indruk op haar of hem maakt? In Focus op fotografie: Glamour- & naaktfotografiebespreekt auteur Peter van Heulen alle ins en outs. Van modellen en visagie via verlichting en poses tot de beeldbewerking achteraf. Ook vele praktijkvoorbeelden passeren de revue. Het uiteraard rijk geïllustreerde boek telt ruim 300 pagina’s en kost € 27,50.

Boek bespreking van de PZC

Ik merk het overal waar ik met het boek aan kom lopen. Een beetje gegnuif, een beetje gegiechel. Jan wil zeker blote plaatjes kijken? Glamour- en naaktfotografie – haha, je méént het. Wat is daar voor Zeeuws aan, dat het een plaatsje op het boekenweblog moet krijgen? Dat, beste mensen, zal ik dus even uit de doeken doen.